I'm sorry but it appears you have javascript disabled or you don't have the proper version of flash to view this site...
Get Flash Player here

FAUPEL, MANCHESTER

We carried out an extensive refurbishment for Faupel plc, covering new ceilings, flooring, partitions, kitchen, café, showrooms, meeting rooms, reception, breakout area, and general office.

We worked with Faupel to create an open plan environment over 8000square feet, as a major change to their old culture of individual offices with little inter-departmental interaction.

The spacious new offices contain an extensive array of bespoke mobile and stationary storage units to store product samples.

The scheme works well, integrating hues of grey, maple veneer doors and desks, and the company’s corporate burgundy colour.

» Would you like to know more? » Next Client
 

Product Ranges

2D and 3D planning